automatizare-poartaEchipamentele de automatizari furnizate, sunt proiectate sa functioneze o perioada foarte lunga de timp, practic nelimitata din punctul de vedere al utilizatorului si au un design ergonomic. Portile automate asigura un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp. Confera o inchidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric.Sistemele nu necesita nici un fel de intretinere. Reductorul folosit in toate cazurile este inchis ermetic si contine un ulei special sub presiune care nu trebuie schimbat. Gama de temperaturi de functionare a sistemelor se situeaza in domeniul industrial de -35…+55 grade Celsius.

Sistemele de automatizare a portilor si usilor de garaj utilizate fac parte din varianta profesionala in domeniu. Automatizarile pentru porti ofera un confort deosebit, eliminand complet efortul uman la deschiderea unei porti; permit sau restrictioneaza accesul autovehiculelor. Tot ceea ce va ramane de facut este sa apasati un buton pe telecomanda. Un sistem complet de automatizare a portii contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, 2 telecomenzi, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio, lampa de control. Sistemul se actioneaza din telecomanda, dar poate fi actionat si manual, prin intermediul unui buton cu cheie. Butonul cu cheie personalizata isi dovedeste utilitatea mai ales atunci cand este intrerupta alimentarea cu curent. Motoarele si celelalte componente sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si domenii de utilizare.

AUTOMATIZARI PORTI BATANTE

kitbobSisteme de actionare pentru porti batante cu unul sau doua canale, pentru deschideri intre 3,6 si 7 m, destinate utilizarii in mediul rezidential sau industrial. Pe portile batante se pot monta motoare liniare, de forma alungita sau motoare cu brat articulat. Acolo unde constructia portii nu permite, sau nu doriti sa modificati aspectul acesteia, se aleg motoare ingropate in pamant, in carcase inoxidabile. Exista doua categorii: pentru trafic normal: alimentare la 220V, respectiv trafic intens: alimentat la 24 V.

AUTOMATIZARI PORTI CULISANTE (GLISANTE)

ri2naSunt disponibile trei variante de motoare, in functie de dimensiunile si greutatea portii actionate. Se regasesc in doua versiuni, cu alimentare la 24V pentru trafic intens, respectiv 220V sau 380V pentru trafic normal si porti foarte grele.  Motorul pentru portile glisante are o constructie speciala, fiind necesara si o cremaliera.

AUTOMATIZARI PENTRU USI DE GARAJ SI INDUSTRIALE

resbnuesw9KEN_princIn functie de tipul constructiv al usilor, exista actionari pentru usi culisante, usi sectionate, sau pentru porti de garaj basculante. Exista variante care sunt destinate doar mediului rezidential sau industrial. De asemenea automatizarea accesului in garaj reprezinta solutia potrivita atunci când se doreste modernizarea. Sistemele de automatizare confera o închidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare în cazul întreruperii curentului electric.


USI DE GARAJ REZIDENTIALE

usi_garaj_sectionale

Oferta noastra include: usi de garaj sectionale si usi de garaj tip rulou intr-o gama larga de dimensiuni si culori personalizabile oricarui acces. Ambele variante sunt termoizolate cu spuma poliuretanica si livrate cu cheder dublu de etansare ce asigura o izolare perfecta a garajului. Usile sectionale mai pot fi dotate, optional, cu usi de acces pietonal, ferestre dreptunghiulare, ornamente pentru ferestre, grile de ventilatie, yala deblocare.usi_sectionale_industriale
UȘI INDUSTRALE

Pentru domeniul industrial oferim: usi sectionale, usi rulou, usi armonice. Acestea asigura cele mai variate cerinte de acces in domeniul industrial, printr-o diversitate de dimensiuni, culori si accesorii de actionare si inchidere. Usile industriale sunt dezvoltate pentru durabilitate in timp in conditiile unui functiuonari intense.

BARIERE ACCES AUTO

Bariere pentru accesul autovehiculelor in parcari sau zone special limitate, cu deschiderea bratului intre 2 si 7m. Barierele pot fi actionate din buton de comanda, telecomanda radio, iar pentru aplicatiile speciale pot fi integrate in sistemul de control acces si deschise prin identificarea cu card-ul de acces.

Bariere electromecanice pentru restrictionare acces autovehicole, pentru mediul industrial sau rezidential, cu lungimea bratului cuprinsa intre 3,5 – 7m. Exista varinate de bariere pentru trafic normal: cu viteza normala de deschidere si pentru trafic intens cu viteza mare.

Pentru stabilirea variantei optime se tine cont de: modelul constructiv al portii, dimensiunile si greutatea acesteia, particularitati constructive, intensitatea traficului, considerente de ordin estetic.

Toate sistemele de automatizare pot fi echipate cu un sistem de control acces sau integrate cu acesta, astfel cardul personal de acces poate fi utilizat si pentru comanda barierei auto si accesul in parcare sau deschiderea unei usi industriale. Specialistii nostrii va vor ajuta sa alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra. Pentru orice tip de automatizare, de uz industrial sau rezidential, indiferent cat de mare sau de grea este, avem o solutie profesionala.