CameraMare


ROLLSOFT SRL este o companie cu capital privat, înființată la începutul anului 1998, cu scopul de a pune în valoare experiența profesională a fondatorilor în domeniul sistemelor integrate de securitate.

Activitatea inițială sa concentrat pe dezvoltare software în domeniul sistemelor de identificare, control acces, pontaj electronic, ticketing, aplicații tip smart-card.Pe parcursul activitații au fost realizate numeroase parteneriate cu firme de renume în domeniu, precum: Gantner Electronic GmbH – Austria, KABA -Austria, TimeSoft GmbH.

Experiența acumulată din peste 40 de proiecte de sisteme integrate, realizate împreună cu partenerii noștrii, ne-a specializat mai ales pe domenii ca sisteme de identificare, control acces și pontaj electronic.

Din dorința de a implementa pe piața romanească soluțiile realizate, am stabilit noi parteneriate, cu producatori de renume din Europa, respectiv: PCS Systemtechnik GmbH – Germania ; Crosspoint BV – Olanda.
Astazi firma oferă servicii pentru Soluții de Securitate Integrate.

ROLLSOFT SRL are Licență de functionare nr. 3155/T din 12.06.2014, emisă de Inspectoratul General al Poliției Romane, pentru vizualizare click AICI