CameraMare


ROLLSOFT SRL este o companie cu capital privat, infiintata la inceputul anului 1998, cu scopul de a pune in valoare experienta profesionala a fondatorilor in domeniul sistemelor integrate de securitate.
Activitatea initiala sa concentrat pe dezvoltare software in domeniul sistemelor de identificare, control acces, pontaj electronic, ticketing, aplicatii tip smart-card.Pe parcursul activitatii au fost realizate numeroase parteneriate cu firme de renume in domeniu, precum: Gantner Electronic GmbH – Austria, KABA -Austria, TimeSoft GmbH.
Experienta acumulata din peste 40 de proiecte de sisteme integrate, realizate impreuna cu partenerii nostrii, ne-a specializat mai ales pe domenii ca sisteme de identificare, control acces si pontaj electronic.
Din dorinta de a implementa pe piata romaneasca solutiile realizate, am stabilit noi parteneriate, cu producatori de renume din Europa, respectiv:http://www.pcs.com/ PCS Systemtechnik GmbH – Germania ; http://www.crosspoint.nl/Crosspoint BV – Olanda.
Astazi firma ofera servicii pentru Solutii de Securitate Integrate.

ROLLSOFT SRL are Licenta de functionare nr. 3155/T din 12.06.2014, emisa de Inspectoratul General al Politiei Romane, pentru vizualizare click AICI

ROLLSOFT SRL este o companie cu capital privat, infiintata la inceputul anului 1998, cu scopul de a pune in valoare experienta profesionala a fondatorilor in domeniul sistemelor integrate de securitate.


Activitatea initiala sa concentrat pe dezvoltare software in domeniul sistemelor de identificare, control acces, pontaj electronic, ticketing, aplicatii tip smart-card.


Pe parcursul activitatii au fost realizate numeroase parteneriate cu firme de renume in domeniu, precum: Gantner Electronic GmbH - Austria, KABA -Austria, TimeSoft GmbH.


Experienta acumulata din peste 40 de proiecte de sisteme integrate, realizate impreuna cu partenerii nostrii, ne-a specializat mai ales pe domenii ca sisteme de identificare, control acces si pontaj electronic. 


Din dorinta de a implementa pe piata romaneasca solutiile realizate, am stabilit noi parteneriate, cu producatori de renume din Europa, respectiv: PCS Systemtechnik GmbH - Germania si Crosspoint BV - Olanda. 


Astazi firma ofera servicii pentru Solutii de Securitate Integrate.ROLLSOFT SRL are Licenta de functionare nr. 3155/T din 12.06.2014, emisa de Inspectoratul General al Politiei Romane, pentru vizualizare click AICI.