62017ian.

ROLLSOFT Distribuitor Autorizat Suprema

Incepand cu 1 Ianuarie 2017 ROLLSOFT a devenit Distribuitor Autorizat Suprema in Romania.

Suprema este un furnizor global de solutii de indentificare biometrice pentru control acces si pontaj.
A fost prima companie producatoare de sisteme biometrice listată pe piața bursieră din Coreea (KOSDAQ 094840) iar rețeaua de vânzări la nivel mondial se întinde pe mai mult de 133 de tari din intreaga lume.

Suprema a realizat o creștere consistenta de două cifre de-a lungul ultimului deceniu, doar in ultimul an inregistrand un venit de 52.000.000$.

A aparut in clasamentul „Security 50” timp de 6 ani consecutivi, fiind singura companie dedicata biometriei în cadrul clasamentului pe anul 2016.
 A castigat premii in cadrul Detektor International Awards in 2009, 2010, 2012 si 2016

Premiul pentru cel mai performant algoritm pentru Minex, test realizat de catre NIST

Clasata in topul Competitiei FVC de verificare a amprentelor în anul 2004, 2006 și 2010.
Certificare FBI pentru scanerele de autentificare

Echipate cu cel mai bun algoritm de identificare a amprentelor din lume, solutiile de control acces si pontaj de la Suprema au maximizat comoditatea utilizatorului și securitatea, prin reliminarea problemelor sistemelor de control acces convenționale. Prin combinarea algoritmilor biometrici de renume cu inginerie superioară, Suprema este capabila sa dezvolte si sa fabrice în mod continuu produse fiabile si de top in industria de securitate.

Solutiile oferite de Suprema pot si accesate din orice locatie, folosind o rețea de Internet TCP / IP convenabila. Sunt solutii revolutionare, cu avantaje puternice.
Sistemul de operare este flexibil, putand interfata cu baza de date și software-ul dvs. actual prin utilizarea pachetului SDK (Software Development Kit) disponibil.
Sunt mai ușor de instalat și de conectat în comparație cu cele mai multe sisteme de control acces si pontaj existente care au un sistem centralizat de operare, ce necesită un cititor de carduri și de un sistem de inchidere care sa fie instalate la ușă, iar apoi conectate la un controler. Toate acestea tind sa fie costisitoare si cu o structura de cabluri complicata.

Datele biometrice sunt folosite pentru a maximiza eficiența și productivitatea soluțiilor de control acces și pontaj.

Pentru orice companie, sistemele de Control Acces si Pontaj reprezinta un instrument necesar pentru administrarea eficienta a resurselor umane si  eficientizarea timpului de lucru cat si pentru asigurarea securitatii. 

Portofoliul extins de produse include sisteme biometrice de control acces si pontajdispozitive RFID, precum si scanere de autentificare.
Acestea se adreseaza instalatorilor si integratorilor de solutii de control acces si pontaj.

Specialistii nostri va asigura ofertare gratuita precum si asistenta si suport tehnic in vederea implementarii celei mai potrivite solutii tehnice de securitate.
Intreg portofoliul Suprema se regaseste aici https://www.rfidshop.ro/manufacturer/suprema-3

Dispozitive biometrice de control acces si pontaj

FaceStation

FaceStation

Terminal IP, autentificare cu recunoastere faciala, card RFID sau PIN. Echipat cu procesor 667MHz RISC + 900MHz DSP, cititor RFID si optional PoE.

BioStation A2

BioStation A2

Terminal IP, autentificare cu amprenta, card RFID sau PIN. Echipat cu senzor optic (OP5) si LFD (Live Finger Detection), procesor Quad Core 1GHz, cititor RFID, PoE, WiFi .

BioStation 2

BioStation 2

Terminal IP, autentificare cu amprenta, card RFID sau PIN, pentru operare la exterior IP65. Echipat cu senzor optic (OP5), procesor 1GHz RISC, cititor RFID, PoE, WiFi.

BioStation L2

BioStation L2

Terminal IP, autentificare cu amprenta, card RFID sau PIN. Echipat cu senzor optic (OP5) si LFD (Live Finger Detection), procesor Quad Core 1,2GHz, cititor RFID, PoE, WiFi.

BioStation

BioStation

Terminal IP, autentificare cu amprenta, card sau PIN. Echipat cu senzor optic de amprenta, si optional cu cititor RFID.

BioLite Net

BioLite Net

Terminal IP, autentificare cu amprenta, card RFID sau PIN, pentru operare la exterior (IP65).
Echipat cu senzor optic, procesor 533MHz, cititor RFID

BioLite Solo

BioLite Solo

Terminal IP pentru control acces, autentificare cu amprenta si PIN, pentru operare la exterior (IP65), CPU 400MHz. Functionare standalone fara conectare la PC.

BioEntry W2

BioEntry W2

Controler IP, autentificare cu amprenta sau card RFID. Echipat cu senzor optic (OP5) si LFD (Live Finger Detection), procesor Quad Core 1,2GHz, cititor RFID, PoE.

BioEntry W

BioEntry W

Controler IP, autentificare cu amprenta, card RFID sau PIN. Echipat cu carcasa antivandalism pentru operare la exterior (IP65), senzor optic, procesor 500MHz, cititor RFID si PoE.

BioEntry Plus

BioEntry Plus

Controler IP, autentificare cu amprenta, card RFID sau PIN. Echipat cu senzor optic, procesor 500MHz, cititor RFID.


Dispozitive RFID

X-Station

X-Station

Terminal IP, autentificare cu card RFID sau PIN. Echipat cu camera video cu functie de detectie a fetei
si videoiterforn IP, ecran LCD de 3.5″ tactil, procesor 667MHz, cititor RFID.

Xpass

Xpass

Controler IP inteligent pentru control acces, autentificare cu card, comunicatie TCP/IP, RS485 si Wiegand, IP65, CPU 533MHz, -20′ +50’C, 45x130x27mm

XPass S2

XPass S2

Controler IP, autentificare cu card RFID, carcasa cu design subtire. Echipat cu cititor RFID, multitehnologie, operare la exterior IP65, temperatura de operare -35+65 grade celsius.


Scanere autentificare

BioMini Slim

BioMini Slim

Cititor de amprenta cu interfata USB. Destinat solutiilor de control acces logic la PC-uri sau reteaua de date locala.

BioMini Combo

BioMini Combo

Cititor de amprenta si carduri contact sau contactless cu interfata USB. Destinat solutiilor de control acces logic la PC-uri sau reteaua de date locala.
95.7 x 114.8 x 52.6mm

BioMini Plus 2

BioMini Plus 2

Cititor de amprenta cu interfata USB. Destinat inrolarii amprentelor in programul BioStar. Interfata USB 2.0, 66 x 90 x 58mm, LFD (Live Finger Detection), tehnologie MDR (Multi Dynamic Range).

BioMini

BioMini

Cititor de amprenta cu interfata USB. Destinat inrolarii amprentelor in programul BioStar. Interfata USB 2.0, 66 x 90 x 58mm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *