Kit Pontaj Card SC403

CARACTERISTICI

• sistem de control acces pentru o usa de acces, cu operare atat la interior cat si la exterior.
grad ridicat de securitate a accesului datorita topologiei sistemului, cititorul din exterior nu comanda direct electromagnetul de blocare;
• comunicatie TCP/IP avansata ce faciliteaza instalarea rapida prin conectare in reteaua de date locala;
• sistemul permite si pontajul angajatilor, pontajul fiind calculat doar la sosire si plecare de la programul prestabilit, fara pontaj intermediar;
• echipamentele sunt usor de instalat si configurat, includ instructiuni de montaj, instalarea poate fi realizata de d-voastra;
• kitul include 25 de carduri de proximitate ISO, EM 125Khz, la cerere va putem oferi si kit pentru carduri Mifare si HID.

Va livram din stoc carduri suplimentare pentru noi angajati/utilizatori.

CONȚINUT

SC 403-terminal pentru pontaj si control acces, autentificare cu card RFID

362Seria de terminale SC (SC-103,203,403 si 503) ofera functii de pontaj si control acces cu autentificare prin cititorul RFID integrat (EM initial). Ofera conectivitate Ethernet sau RS232 / 485 cu calculatorul pe care ruleaza softwareul de pontaj, sau poate functiona in mod independent. Preluarea datelor se mai poate face si prin intermediul unui stick USB.
Controlul accesului se poate realiza pe baza de profile de acces, bazate pe zone/usi de acces in anumite intervale de timp, permite fusuri orare și grupuri, managementul zilelor de sarbatoare, funcții anti- passback, releul poate comanda usi/turnicheti sau sirene externe. Acesta include un port Wiegand pentru a conecta un cititor de proximitate extern pentru celalat sens de acces și poate fi folosit ca cititor extern un controler folosind portul Wiegand Out.

KR100-cititor RFID pentru control acces

kr100Cu un design elegant și robust, el sunt ușor de conectat și instalat, și oferă posibilitatea de a controla o ușă din ambele părți. Luminile LED indica permiterea sau interzicerea accesului. Acestea au o gamă de citire proximitate de până la 10 cm în cazul seriei E și până la 5cm in cazul seriei M. Faptul că această serie este rezistenta la apa, iar temperaturile de operare pot varia de la -20º + 65° , aceasta este soluția ideală pentru instalare la exterior. De asemenea, pot fi conectate cu controlerele noastre C3.

Card RFID, ISO, flexibil, PVC, grosime 0.8mm

1Cardurile ISO sunt cele mai versatile carduri tip legitimatie. Realizate din PVC sau PET sunt posibil de personalizat cu orice design grafic pe ambele fete.

Sursa de alimentare neintreruptibila, 12Vcc

abk-902-12-3_deschis_2

Utilizare: in sisteme de control acces, pentru alimentarea electromagnetilor de forta, bolturilor electrice, telecomenzilor etc.
Dimensiuni: 223 x 212 x 80 mm
Tensiune de intrare: 200-240Vca, 50Hz
Tensiune de iesire: 12-18Vcc, 3A
Temperatura:0–55 ºC
Umiditate:0–95%
Alte caracteristici: temporizator: 0-10 sec.; carcasa de otel; conţine incarcator pentru acumulator (nu conţine acumulator).

Acumulator 12v 7Ah

acumulator-12v-7ah

Acumulator 12v 7Ah

Garantia sistemului este de 1 an de la data instalarii. Atat in perioada de garantie cat si post garantie asiguram asistenta tehnica gratuita prin telefon sau e-mail.
In cazul in care o componenta a sistemului este defecta in urma constatarii , aceasta se va inlocui.

Va asiguram consultanta tehnica gratuita , prin telefon sau e-mail in intervalul orar 8-17 , de (L-V).

Va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret pentru montaj si punere in functiune.

  • like it?
  • Categories:
  • Pret:1,107.73 LEI(TVA inclus)
  • CUMPARAProject Link: