Kit Pontaj Card (SCR100+KR100)

CARACTERISTICI

• sistem de control acces pentru o usa de acces, acces controlat in ambele directii, cu operare atat la interior cat si la exterior.
• grad ridicat de securitate a accesului datorita topologiei sistemului, cititorul din exterior nu comanda direct electromagnetul de blocare;
• comunicatie TCP/IP avansata ce faciliteaza instalarea rapida prin conectare in reteaua de date locala;
• sistemul permite si pontajul angajatilor, pontajul fiind calculat doar la sosire si plecare de la programul prestabilit, fara pontaj intermediar;
• echipamentele sunt usor de instalat si configurat, includ instructiuni de montaj, instalarea poate fi realizata de d-voastra;
• va asiguram asistenta tehnica gratuita – la distanta – pentru punerea in functiune a sistemului;
• kitul include 25 de carduri de proximitate clamshell, EM 125Khz, la cerere va putem oferi si kit pentru carduri Mifare si HID. Va livram din stoc carduri suplimentare pentru noi angajati/utilizatori.

CONȚINUT

Terminal pentru control acces, cu card - SCR100

b3c26480434a19f7eb153a5f7dea3766Terminal control acces cu cititor de proximitate incorporat si comunicatie TCP/IP,RS232/RS485,Wiegand:
SCR100 este un terminal de control ce are integrat un cititor pentru cartele de proximintate EM (125KHz). Are un design modern, fara tastatura sau afisaj, fiind o soulutie potrivita pentru companii mici si medii. Dispune de o memorie mare de evenimente, fiind potrivit si pentru realizarea pontajului (se recomanda conectarea unui cititor secundar in acest caz – KR100). Colectarea datelor de pe terminal se poate face prin intermediul porturilor ethernet, RS232/485 si USB-host incluse. Terminalul mai dispune de doua porturi Wiegand: unul de intare pentru conectarea unui cititor Wiegand 26 suplimentar si unul de iesire pentru transmiterea de informatii catre alte echipmanete. Controlul usii se face prin intermediul unui releu. Vine insotit de software gratuit ce permite managementul utilizatorilor, setarea functiilor de control acces (grupuri, zone de timp si profile de acces, alarme, functii anti-passback) si realizarea unor rapoarte de pontaj.

Software gratuit pentru pontaj si control acces ZKTime5.0

Cititor pentru control acces, cu card - KR100

kr100Cu un design elegant și robust, el sunt ușor de conectat și instalat, și oferă posibilitatea de a controla o ușă din ambele părți. Luminile LED indica permiterea sau interzicerea accesului. Acestea au o gamă de citire proximitate de până la 10 cm în cazul seriei E și până la 5cm in cazul seriei M. Faptul că această serie este rezistenta la apa, iar temperaturile de operare pot varia de la -20º + 65° , aceasta este soluția ideală pentru instalare la exterior. De asemenea, pot fi conectate cu controlerele noastre C3.

Card RFID, Clamshell -25 buc.

17586_originalCardurile de proximitate tip Clam Shell sunt cel mai economic tip de transponder RFID. Carcasa rigidă este din ABS, iar fata din PVC poate fi personalizată prin tipar offset sau tampografiere. Optional se poate tipari inkjet codul cardului pe carcasa ABS, in diferite formate. Cardul tip Clam Shell dispune de un orificiu pentru atasarea unui snur de gat sau clip de prindere ce faciliteaza purtarea.

Sursa de alimentare neintreruptibila

abk-902-12-3_deschis_2

Utilizare: in sisteme de control acces, pentru alimentarea electromagnetilor de forta, bolturilor electrice, telecomenzilor etc.
Dimensiuni: 223 x 212 x 80 mm
Tensiune de intrare: 200-240Vca, 50Hz
Tensiune de iesire: 12-18Vcc, 3A
Temperatura:0–55 ºC
Umiditate:0–95%
Alte caracteristici: temporizator: 0-10 sec.; carcasa de otel; conţine incarcator pentru acumulator (nu conţine acumulator).

Acumulator 12V 7Ah

Acumulator 12V 7Ahacumulator-12v-7ah

Garantia sistemului este de 1 an. Atat in perioada de garantie cat si post garantie asiguram asistenta tehnica gratuita prin telefon sau e-mail.
In cazul in care o componenta a sistemului este defecta in urma constatarii , aceasta se va inlocui.

Va asiguram consultanta tehnica gratuita , prin telefon sau e-mail in intervalul orar 8-17 , de (L-V).

Va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret pentru montaj si punere in functiune.

  • like it?
  • Categories:
  • Pret:1,064.02 Lei (TVA inclus)
  • CUMPARAProject Link: