Kit Pontaj Card (S880)

Oferta KIT PONTAJ AVANSAT CU CARD S880

CARACTERISTICI

• sistem de pontaj pentru un singur punct de pontaj/o singura usa, operare numai la interior destinat birourilor
• grad ridicat de securitate a accesului datorita topologiei sistemului, cititorul din exterior nu comanda direct electromagnetul de blocare;
• comunicatie TCP/IP avansata ce faciliteaza instalarea rapida prin conectare in reteaua de date locala;
• sistemul permite si pontajul angajatilor, pontajul fiind calculat doar la sosire si plecare de la programul prestabilit, fara pontaj intermediar;
• echipamentele sunt usor de instalat si configurat, includ instructiuni de montaj, instalarea poate fi realizata de d-voastra;
• va asiguram asistenta tehnica gratuita – la distanta – pentru punerea in functiune a sistemului;
• kitul include 25 de carduri de proximitate clamshell, EM 125Khz, la cerere va putem oferi si kit pentru carduri Mifare si HID.

Va livram din stoc carduri suplimentare pentru noi angajati/utilizatori.

CONTINUT

S880 -terminal de pontaj, autentificare cu card si cod PIN

S880 - 2 S880 este un terminal de pontaj și acces control, încorporat cu cititor de card de proximitate EM și display de 3'5 LCD. Usor de instalat, si cu un design modern, este soluția perfectă pentru toate tipurile de instalatii. Aceasta include o camera  1,3 M pixeli pentru fotografierea  utilizatorului și trimiterea fotografiilor alb / negru la server. Ecranul LCD color oferă utilizatorilor un management ușor al meniului. S880 este bazat pe platforma ZEM600 care permite o capacitate mai mare de memorie și funcții profesionale de firmware. Se poate conecta la Time & Atendance, software  de prezență, prin Ethernet sau portul USB (optional se poate lucra prin Wifi și GPRS), precum și, de asemenea, funcționează în modul independent, descărcarea de date de pe  USB. Pentru controlul accesului, permite fusuri orare, grupuri si profile de acces.

Card RFID, ISO, flexibil, PVC, grosime 0.8mm. - 25 buc.

1Cardurile ISO sunt cele mai versatile carduri tip legitimatie. Realizate din PVC sau PET sunt posibil de personalizat cu orice design grafic pe ambele fete.

Sursa de alimentare neintreruptibila, 12Vcc

abk-902-12-3_deschis_2Utilizare: in sisteme de control acces, pentru alimentarea electromagnetilor de forta, bolturilor electrice, telecomenzilor etc.
Dimensiuni: 223 x 212 x 80 mm
Tensiune de intrare: 200-240Vca, 50Hz
Tensiune de iesire: 12-18Vcc, 3A
Temperatura:0–55 ºC
Umiditate:0–95%
Alte caracteristici: temporizator: 0-10 sec.; carcasa de otel; conţine incarcator pentru acumulator (nu conţine acumulator).

Acumulator 12v 7Ah

acumulator-12v-7ahAcumulator 12V 7Ah

Garantia sistemului este de 2 ani de la data instalarii. Atat in perioada de garantie cat si post garantie asiguram asistenta tehnica gratuita prin telefon sau e-mail.
In cazul in care o componenta a sistemului este defecta in urma constatarii , aceasta se va inlocui.


Va asiguram consultanta tehnica gratuita , prin telefon sau e-mail in intervalul orar 8-17 , de (L-V).

Va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret pentru montaj si punere in functiune.

  • like it?
  • Categories:
  • Pret:2,723.63 Lei (TVA inclus)
  • CUMPARAProject Link: