Sistem de alarma antiefractie fara fir

Sistem de alarma pentru apartamente, case sau birouri, fara fir, destinat in special locatiilor care nu mai pot fi cablate. Este compus dintr-o centrala de alarmare cu tastatura inclusa, patru detectori de miscare fara fir, si o telecomanda, fiind un sistem complet pentru un apartament sau casa la parter cu maxim 3 camere. Sistemul permite atat alarmarea locala prin sirena integrata in centrala cat si pe telefonul mobil prin conectarea la o linie de telefon fixa. Este posibila armarea si dezarmarea atat din tastatura fixa cat si din telecomanda inclusa. Sistemul de alarma Magellan All-in-one este primul sistem de securitate care combina securitatea cu caracteristici de consum popular si, un design elegant. Magellan se imbina frumos cu orice decor. Pe langa functia principala de alarmare la efractie puteti asculta radio, lasati un mesaj sau folositi sistemul pe post de telefon, ceas cu alarma sau un dispozitiv de monitorizare.

CONŢINUT

Centrala Magellan MG 6160

MG-6160_DCCentrala alarma antiefractie wireless Paradox Magellan mg 6160 cu transmitator incorporat de 433Mhz si Tastatura LCD cu 16 caractere si prompter voce; 32 zone radio; Calitate excelenta a sunetului si vocii; Speaker hands-free; Comunicatie voce dublusens cu statie de monitorizare; Centru mesagerie vocala; Ceas desteptator; Automatizari (X10); Raportare voce, utilitare si pager; Accesarea meniurilor sistemului de la distanta (telefonic); Modem telefonic patentat cu 2 octo-cuploare, cel mai de incredere din industrie (US Patent 5751803, RE39406); Exprima starea sistemului in 3 moduri (vocal, mesaj text sau led aprins); Comunicatie 57.6k baud cu WinLoad; Iesire auxiliara13.8Vdc, 200mA; Montare: perete/birou; Zone cu clopotel; 16 utilizatori si 16 telecomenzi; Butoane rapide pentru armare si coduri de urgenta; Armare completa, fortata, cu om in casa, instantanee sau automata; Contine acumulatori tip 7.2V NiMH; Memorie cu 256 evenimente; 2 iesiri PGM; Sirena 90dB incorporata.

Telecomanda MG-REM2

MG-6160-REM2Telecomanda radio pentru armarea si dezarmarea sistemului de la distanta.

Detector de miscare PMD2P

PMD2P

Paradox PMD2P este un detector de miscare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporat, pentru utilizarea lui impreuna cu receptoarele/transmitatoarele Magellan Wireless. PMD2P este imun la animale care cantaresc pana la 18 KG si, este dotat cu compensare automata a temperaturii. Cand este necesar un nivel de imunitate ridicat (animale prezente constant in aria de detectie), este recomandata folosirea detectorului Paradox PMD75.

SR150

 

Paradox_SR150

SIRENĂ radio de 100 db cu supervizare bi-direcţională  • emiţător -receptor încorporat • Compatibilă cu seriile MG /SP vers.4.0 si RTX3 Vers.1.5, 100db,Carcasă din PC/ABS rezistentă la intemperii şi UV -20°C + 50°C), alimentare din baterii, timp de reactie în caz de alarmă - 4 sec.Prezenţa sirenei este supervizată de centrală. Prezenţa centralei este supervizată de sirenă, la pierderea comunicatiei sirena  generează o alarmă sonora şi luminoasă timp de 5 min. Triplă protecţie antisabotaj (la scoaterea şurubului, scoaterea carcasei sau desprinderea de pe perete) • include 3 baterii alcaline şi un filtru de lampă stroboscopică

 

Montaj si punere in functiune:
• Montaj centrala, conectare la retea 220V, conectare la linia telefonica
• Montaj detectori, punere in functiune, calibrare
• Montaj sirena
• Programare si testare sistem, scolarizare client

Garantia sistemului este de 3 ani de la data instalarii. Atat in perioada de garantie cat si post garantie asiguram asistenta tehnica gratuita prin telefon sau e-mail.
In cazul in care o componenta a sistemului este defecta in urma constatarii , aceasta se va inlocui

Va asiguram consultanta tehnica gratuita , prin telefon sau e-mail in intervalul orar 8-17 , de (L-V).