Videointerfon pentru casa

 Video interfon pentru case/vile:

Video interfoanele pentru birouri, case, vile sau blocuri, asigura legatura vocala cu exteriorul sau intre personalul aflat in birouri diferite, precum si impotriva patrunderii intrusilor. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior. Video interfoanele de poarta pentru vile sunt utilizate in mod special in mediul rezidential si asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica. Sunt disponibile atat in varianta alb/negru sau color, cu facilitati diferite, in functie de model.

* Comunicatie full-duplex, fara receptor (hands-free).
*Deschiderea portii cu tagul de acces prin proximitate;
*Reglajul volumului sau inchiderea soneriei de apel
*Selectarea sunetului de apel

CONȚINUT

Video Interfon N60 negru cu cititor de card

videointerfon-leelen-n60Set,Videointerfon Color TFT7" model N60 rezolutie inalta, handsfree, camera cu protectie ploaie, model Nr.15 + infrarosu + deschidere ID TAG, NEGRU

Yala electromagnetica - SX-09

yala-electromagnetica-aplicabila-cu-memorie-mecanica-yx-09-806117Yala electromagnetica aplicabila cu montare universala (stanga/dreapta). La impuls electric incuietoarea se deschide si se inchide inapoi numai dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa. Se poate monta in sisteme de interfonie sau control acces.

Manopera pentru montaj si punere in functiune, include:
• Montarea si conectarea echipamentelor
• Conectarea sistemului la reteaua de 220v;
• Material marunt pentru montaj si cablare
• Punere in functiune, testare.


Nu este inclus cablul si cablarea postului exterior cu postul interior, costul se calculeaza in functie de lungimea traseului si modalitatea de pozarea cablului.

Pretul ofertei include montajul echipamentelor pe raza orasului Sibiu, pentru alte localitati se adauga costuri suplimentare de deplasare/delegatie.

Garantia sistemului este de 2 ani de la data instalarii. Atat in perioada de garantie cat si post garantie asiguram asistenta tehnica gratuita prin telefon sau e-mail.
In cazul in care o componenta a sistemului este defecta in urma constatarii , aceasta se va inlocui.

Va asiguram consultanta tehnica gratuita , prin telefon sau e-mail in intervalul orar 8-17 , de (L-V).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *