Aplicatia de baza a oricarui sistem de interfon sau videointerfon este blocarea si deblocarea „intrarilor”. Instalarea unui videointerfon sau interfon ofera securitate si mult confort.

Interfon doua posturi interioareINTERFOANE

Interfoane pentru birouri, case sau vile, disponibile atat in varianta de comunicare duplex sau semi-duplex, asigura legatura vocala cu exteriorul sau intre personalul aflat in birouri diferite, precum si impotriva patrunderii intrusilor. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior. Interfonul de acces cu cartela, cheie sau cod este destinat scarilor de bloc, sediilor de firme, pentru controlul accesului persoanelor straine.

Video interfoane pentru blocuriPentru acces se foloseste cartela, persoanele straine cerand si primind eventual, permisiunea de acces prin intermediul interfonului. Accesul in imobil se face in urma conversatiei cu apartamentul apelat, finalizata cu comanda de deschidere a yallei de apartament sau prin folosirea cartelei de acces. Sistemul controleaza de la distanta incuietoarea pentru a permite sau nega accesul intr-o zona. Intrarile controlate pot fi securizate tot timpul sau doar in timpul orelor de program selectate de utilizatori. Designul lor compact, care le ofera protectie impotriva actelor de vandalism si a intemperiilor, permite montarea acestora in orice mediu si pe orice suprafata (perete, tocul usilor) in exterior cat si in interior.

Pentru sisteme de interfonie profesionala, oferim interfoane IP, care se conecteaza la reteaua locala de calculatoare si in general sunt destinate cladirilor de birouri cu multe puncte de acces. Oferim si sisteme de interfonie IP rezidentiale cu functii suplimentare gen casa inteligenta, monitorul postului interior permite controlul subsistemelor de alarma efractie si incendiu si supraveghere video.

Video interfon

VIDEOINTERFOANE

Video interfoanele de poarta pentru vile sunt utilizate in mod special in mediul rezidential si asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica. Sunt disponibile atat in varianta alb/negru sau color, cu facilitati diferite, in functie de model.

Sistemele de videointerfon wireless (radio), sunt pentru aplicatii unde s-a omis realizarea cablajului, sau cablarea este prea costisitoare. Este necesara o alimentare locala de 12V pentru postul de exterior, iar comunicare video/audio si comanda yalei electromagnetice se face wireless (prin radio). Videointerfoanele wireless, sunt simplu de instalat, si ofera confort in utilizare datorita postului interior portabil. Se pot achizitiona si sisteme de videointerfon wireless cu mai multe posturi de interior, acestea oferind flexibilitate maxima pentru aceasta varianta de videointerfon fara fir.

ACCESORII

Yala electromagnetica ingropataZavoarele electromagnetice ingropate in tocul usii, asigura o siguranta suficienta pentru aplicatiile curente, prevazute cu un comutator mecanic pentru deblocarea permanenta a usii si memorie deschidere.Yale electromagnetice, cu montare aplicata, folosite mai mult in control acces, asigura o siguranta sporita.

Yala electromagnetica aplicataSunt disponibile in variante de la 150Kg la 600Kg forta. Yala aplicata se monteaza ca si o broasca normala cu butuc, asigura securitate prin soliditatea mecanica care le recomanda atat pentru aplicatii curente cat si pentru sisteme grad mare de siguranta.

Tagurile de acces tip breloc, cu identificare fara contact, reprezinta cheia electronica de acces a fiecarui locatar. Acestea pot fi eliminate din memoria interfonului in cazul pierderii si inlocuirea cu alt tag nou. 

FUNCTII SUPLIMENTARE

Lista electronica a locatarilor, usor de accesat si derulat. Afisarea numarului casei intr-un modul special, iluminat, vizibil de la distanta ziua si noaptea (optional). Panourile exterioare sunt vizibile pe timp de noapte: lista electronica si tastatura sunt iluminate. Aprinderea luminii pe casa scarii din apartament si/sau la actionarea cartelei de acces (optional). Imagini color de buna calitate pe monitorul video din interior: camera video color, cu unghi mare de vizualizare, iluminare in infrarosu noaptea, functionare ireprosabila la temperaturi intre -20…+40° C. Monitoarele video si posturile audio din interior sunt usor de utilizat (hands-free) si au butoane luminoase care semnalizeaza apelul si convorbirea.

Avantajele instalarii unui sistem de interfonie sau videointerfonie

• Siguranta proprietatii si confort in utilizare.
• Supravegherea in orice moment a intrarii in locuinta si optional a altor zone (parcare, loc de joaca), prin conectarea la instalatie de camere video suplimentare
• Acces controlat pe baza de cartela de proximitate sau cod.
• Flexibilitate: se pot monta monitoare video si posturi audio pe aceeasi scara, in functie de optiunea fiecarui locatar.