Sistem CCTV / TVCISistemele de Supraveghere Video, sunt astazi mai utile si mai accesibile ca niciodata. Acestea reprezinta o solutie fiabila pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a cladirilor si proprietatilor.

Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara un Sistem de Supraveghere Video eficient care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea acestora, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de inregistrari.

Aceste sisteme si-au dovedit eficienta in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Stocarea informatiilor poate fi facuta local (pe hard disk) sau pe calculatoare aflate la distanta. Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de alarma la efractie sau cu cel de control acces si pontaj electronic, pentru cresterea eficientei.

Detectia de miscare este digitala si poate fi asociata cu evenimente ca apel telefonic de alarmare, declansare dispozitive de siguranta, etc. Pentru securitate, aplicatiile de supraveghere se pot parola. In functie de necesitatile de supraveghere si urmarire de la distanta se realizeaza diferite configuratii.

Vizionarea imaginilor se poate face de la orice calculator legat in reteaua locala, folosind un browser WEB, gen Internet Explorer, sau direct de pe orice smartphone in timp real prin Internet.

SUPRAVEGHERE VIDEO IP

Tehnologia digitala IP reprezinta viitorul in domeniul supravegherii video, inlocuind invechitul sistem video cu camere analogice, placi de captura sau DVR. Un sistem digital de monitorizare video ofera imagini de o claritate mult superioara si trebuie privit in principal ca si o unealta de management care ofera rapid informatii utile in luarea unor decizii corecte, in timp real, pentru toate procesele monitorizate.

Sistemele de supraveghere video IP ofera administratorilor posibilitatea controlului la distanta a afacerii, indiferent de distanta intre acestea, datorita transmisiei imaginilor in timp real prin Internet. Camerele IP ofera avantaje nete comparativ cu tehnologia analogica, in principal prin calitatea imbunatatita a imaginii si implicit cresterea numarului de detalii inregistrate.

 
Avantajele supravegherii video digitale: 

CameraIp

lRedare de inalta definitie (HD sau FullHD), calitate net superioara a imaginii, management usor si flexibil al imaginilor inregistrate
lInregistrare nativa cu sunet
lIncorporeaza tehnologii avansate precum: recunoasterea numarului de inmatriculare, recunoasterea fetei, numararea persoanelor, detectia miscarii si urmarirea persoanelor
lCamerele IP avansate, echipate cu analizoare inteligente reduc cantitatea de inregistrare video neinteresanta, fiind comandate de dispozitive de alarmare integrate precum detectori de miscare, detectori audio de alarma,etc
lTransmisie live la orice ora, din orice locatie de pe glob, pe orice dispozitive portabile si mobile, tablete si telefoane inteligente
lSistem complex de drepturi de acces, programabil in detaliu
lNivel inalt de integrare cu echipamente deja existente
lPosibilitate de extindere a unei retele existente, fara alte costuri in afara celor de achizitie a noilor echipamente
lUn necesar mai mic de camere instalate datorita claritatii detaliilor vizibile in imaginile cu unghi larg cu tehnologie megapixel
lInstalare usoara datorita caracteristicilor PoE ale retelei fapt ce elimina cablurile si sursele de alimentare
lConsum redus de energie

Mai multe detalii despre diferentele dintre un sistem de supraveghere video digital si unul analogic, gasiti AICI
 

Kit supraveghere video 4 canale

Oferim o gama larga de echipamente TVCI (TeleViziune in Circuit Inchis), camere de supraveghere video color si alb-negru, analogice sau IP, speed-dome, sau camere pentru aplicatii speciale.

Sistemele video pentru supraveghere, camerele de supraveghere, confirma calitatea superioara a echipamentelor instalate. Asiguram cele mai exigente cerinte de complexitate si calitate prin solutii profesionale de monitorizare video a obiectivelor.

Camerele de supraveghere video, monitoarele pentru supraveghere video si inregistratoarele video digitale cu hard disk asigura o calitate superioara a imaginilor vizionate in timp real precum si a imaginilor inregistrate.

Camere video IPCOMPONENTE
Camere de supraveghere video analogice sau camere IP, camera supraveghere video dome, camera supraveghre video discreta;
Echipamente de inregistrare video (DVR sau NVR) – pentru inregistrarea imaginilor preluate de camera;
Monitor ce permite vizualizarea imaginilor;
Surse de alimentare pentru camere;
Dispozitive de transmisie a semnalului, Cabluri si Conectica;
 
  
 
 
BENEFICIILE SISTEMELOR DE SUPRAVEGHERE VIDEO (CCTV)
lSupravegherea video previne furtul si frauda;

lSistemul cctv contribuie la protectia angajatilor si a clientilor;
lUn sistem de supraveghere ajuta la protejarea atat a marfurilor cat si a bunurilor dvs. si ale clientilor dvs.;
lSupravegherea video previne violenta la locul de munca si alarmele false;
lUn sistem supraveghere video permite vizionarea in timp real si inregistrata a evenimentelor;
lUn sistem cctv permite arhivarea video a evenimentelor;
lAveti posibilitatea monitorizarii si integrarii datelor prin internet din orice locatie din lume prin intermediul sistemului de supraveghere video;
lDiminuarea cuantumului politei de asigurare;
lEconomie de timp si bani cu ajutorul sistemelor video performante;
lRespectarea normativelor si legislatiei in vigoare pentru obiectivele cu risc (legea nr. 333/2003).

ROLLSOFT va ofera solutii complete pentru sistemele de detectie, alarmare la efractie sau protectie perimetrala. Echipamentele ofertate asigura o gama larga de solutii profesionale, calitatea acestora si garantia asigurata sunt prioritatile serviciilor noastre. Va asiguram de confidentialitatea noastra, de aceea asteptam solicitari de consultanta privind instalarea acestor sisteme.

Cerere Oferta