ServiciiImage

Specialistii nostrii va ofera o gama completa de servicii, de proiectare pana la instalare si mentenanta, pentru sisteme la cheie. Dorim o colaborare de lunga durata, nivelul ridicat de calitate al serviciilor oferite fiind garantia acestei colaborari.

ANALIZA SI OFERTARE

Complexitatea unui sistem de securitate poate fi determinata doar printr-o analiza riguroasa a obiectivului protejat. Datorita relatiilor complexe din cadrul unei organizatii si problemele de securitate sunt mult mai complexe decat par la prima vedere, de aceea ele trebuie abordate ca un sistem integrat.

Va asiguram consultanta tehnica si ofertare gratuita in vederea implementarii celei mai portivite solutii tehnice de securitate.

PROIECTARE

Firma noastra proiecteaza sisteme de securitate pentru toate obiectivele care au obligatia sa fie protejate conform legii 333/2003.

Proiectul reprezinta documentul de baza care contribuie la inceperea si desfasurarea lucrarilor de executie. Realizam proiecte plecand de la o analiza obiectiva a necesitatilor de securitate. 

In realizarea activitatii de proiectare, ROLLSOFT foloseste instrumente performante cum sunt calculatoare de ultima generatie si programe dedicate de proiectare si integrare a echipamentelor sistemelor de securitate si comunicatie.

La baza proiectarii se afla legislatia specifica si normativele tehnice existente, etapele vizate sunt:

• Identificarea cerintelor de sistem
• Configurarea schemei bloc
• Realizarea planurilor de amplasare a echipamentelor
• Elaborare specificatiilor: liste de echipamente, liste de cabluri si materiale auxiliare
• Elaborarea documentatiei de executie conform Legii 333/22.07.2003
• Actualizarea proiectului de executie functie de situatia concreta din teren
INSTALARE

Lucrarile de instalare si montaj realizate de catre firma noastra acopera o paleta larga de specialitati: instalatii, electronica, electrotehnica, IT si comunicatii, automatizari. Ne caracterizeaza executia de lucrari de calitate, respectand termenele stabilite prin contract.

Lucrarile de executie le realizam cu personal propriu, cu experienta in domeniu, competent si eficient sau pentru lucrari mari si complexe cu parteneri in subcontractare.

Punerea in functiune a sistemelor reprezinta etapa de validare a solutiei tehnice si a proiectului prin probele efectuate. Programarea si testarea componentelor de sistem, precum si testarea functiilor sistemului integrat, se executa conform documentatiei de proiectare.

Dupa punerea in functiune a sistemului se realizeaza instruirea personalului care deserveste sistemul de securitate cu privire la functiile si utilizarea acestuia, precum si a masurilor ce trebuie luate in caz de nefunctionare a sistemului,  pentru ca beneficiarii nostri sa poata exploata instalatiile si sistemele la capacitate maxima. 

Asiguram service garantie si post garantie pentru toate sistemele instalate de catre noi pe baza de contract.

SERVICE SI MENTENANTA

Oferim servicii de mentenanta preventiva, corectiva si periodica, preluand toate responsabilitatile beneficiarului privind intretinerea instalatiilor si echipamentelor sistemului. Prin garantiile oferite, ne angajam sa asigure buna functionare a instalatiilor si echipamentelor montate prin intretinerea tehnica curenta (mentenanta preventiva si periodica) si prin corectarea erorilor sistemelor (mentenanta corectiva).

Compania noastra are capacitatea sa isi desfasoare activitatea pe tot terioriul Romaniei, avand deja in derulare contracte de service periodice cu beneficiari de renume.